Ziya Gökalp İlkokulu

EYÜPSULTAN MAH. 21015 NOLU SK. NO: 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen, eğitimin her yerde olduğuna inanan, çağın değişkenlerine uyum sağlayabilen, dürüst, üretken, sorgulayan ve öğrenmeyi öğrenmiş, haklarını bilen; insan hak ve hürriyetlerine saygılı, özgüveni tam, milli ve manevi değerlerle donanmış ve demokratik sosyal hukuk devleti için çalışan bireyler yetiştirmek istiyoruz. İstiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; 21. yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takip eden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım. İstiyoruz ki; okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki; okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansınlar. İstiyoruz ki; veliler, okulumuzda öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsinler.
Misyon
Türk Milli Eğitimi´nin amaçları ışığında,Biz; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini seven; kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel , sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek; insan ve vatan sevgisiyle yoğrulmus, farklılığı ayrılık değil zenğinlik gören, yaşama sevinciyle dolu, neyi neden yaptiğini bilen, ideal sahibi, toplum hayatına ve bir üst ögretim kurumuna hazır bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
pazartesi,salı,perşembe,cuma günü 12:30-17:20 çarşamba günü 13:20-18:10